Dienstenpakket

Ons Dienstenpakket

 

  Webdesign

Wij bieden een groot dienstenpakket van mogelijkheden op basis van CMS (Content Management Systeem) wat niet meer wil zeggen dat de inhoud van uw site eenvoudig up to date is te houden in eigen beheer.

De filosofie: Wie een brief kan maken op zijn of haar computer kan ook een website bijhouden.

Uiteraard is een goede positionering in Google ook bij ons in goede handen. SEO Search Engine Optimalisatie is vandaag de dag niet meer weg te denken.

Websites worden op basis van WordPress naar specifieke wens van de klant ingericht.
Of het nu een website is voor een Webwinkel, Schildersbedrijf, Kledingzaak, Hobby website of Kapsalon voor iedere doelgroep is er een gepaste oplossing met de juiste gereedschappen.

Uiteraard verzorgen wij een volledig pakket waarbij het registreren van een domeinnaam (op voorwaarde van beschikbaarheid) en de hosting (de ruimte waar de domeinnaam draait) bij een zeer betrouwbaar hostingbedrijf
Betaald u meer dan € 25,= voor uw domeinnaam en het huren van ruimte voor dit domein dan betaald u TEVEEL!!!

Op het vastleggen van domeinnamen en het huren van hostingruimte betaalt u Non-Profit prijzen. De gehanteerde tarieven zijn de tarieven van de hostingprovider zelf.

 

  PC Repair

Ook op het gebied van pc reparaties kunnen wij u van dienst zijn. Vervanging van hardware, opschonen van uw pc of laptop zelfs besturingssysteem installaties wij staan voor u klaar.

 

  ICT Advies

Op het gebied van ICT kunnen wij u van advies voorzien.

Netwerken, Hardware aanschaf, webhosting of 365 clouddiensten. U bent bij ons aan het juiste adres.

 

Overtuig uzelf en neem gerust contact met ons op